Nyheter & Erbjudande

Drönarvideo av Hällstad Kronogård

  • 8 november, 2021

Drönarvideo av Hällstad Kronogård Nu har vi haft besök av en videofotograf som har filmat gården med så kallad "drönare" (flygfoto).   Kontakta Birgitta för bokning av turridningar på mobilnummer 070 - 226 97 95, e-post birgitta[at]turridningar.se eller via kontaktformuläret nedan.

Läs mer...

Inget Julbord 2021!

  • 8 november, 2021
Inget Julbord 2021!

Inget Julbord 2021!   I år bjuder vi tyvärr inte på något julbord men hör gärna av dig om du är intresserad av turridning på islandshäst. Kontakta Birgitta för bokning av turridningar på mobilnummer 070 - 226 97 95, e-post birgitta[at]turridningar.se eller via kontaktformuläret nedan.

Läs mer...

P4 Sjuhärad på besök hos oss!

  • 6 april, 2016
P4 Sjuhärad på besök hos oss!

Igår fick vi besök av Jon Koldenius reporter på P4 Sjuhärad Här kan du lyssna på intervjun om du vill Om mediespelaren från Sveriges Radio inte fungerar här på sidan så kan du också lyssna på intervjun på deras hemsida  via denna länken. Kontakta oss när du vill ha riktigt bra turridning på islandshäst eller om du vill boka en lokal för fest, konferens och liknande eller kanske bara njuta av god mat och underhållning i vårt café.

Läs mer...

Tack till alla kunder som röstade på oss!

  • 11 januari, 2016
Tack till alla kunder som röstade på oss!

Vi vann årets omröstning för bästa turistmål Tack till alla kunder som röstade på oss som årets turistmål på turistmål.se. Givetvis är vi mycket stolta och glada men kanske framförallt tacksamma. Nöjda kunder är vår största belöning och detta betyder mycket för oss. Kontakta oss när du vill ha riktigt bra turridning på islandshäst eller om du vill boka en lokal för fest, konferens och liknande eller kanske bara njuta av god mat och underhållning i vårt café.

Läs mer...

Uppföljning, Ölprovning Marbäcksöl

  • 16 december, 2015
Uppföljning, Ölprovning Marbäcksöl

Ölprovningen med Marbäcksöl blev en mycket trevlig och uppskattad tillställning. Använd formuläret nedan eller ring Birgitta för mer information och förfrågningar om framtida tillställningar: 070 - 226 97 95.

Läs mer...